10.7.2013

Upea Patti Smith



                                              




Olipa huikea kokemus eilinen Patti Smithin konsertti. Helsingin musiikkitalon konsertti oli loppuunmyyty ja sen kyllä tunnelmassa huomasi, faneja talo täynnä. 
Itselläni suhde kyseiseen artistiin on ollut lähinnä sivusta katselija ja kuuntelija, mutta aina olen tiennyt, että jotain ainutlaatuista hänessä on. Mieheni on ollut Patti-fani aina.
 Levyt hän hankki vinyyleinä aikoinaan heti niiden ilmestyttyä ja ne on mielestäni soineet välillä liiankin kovalla volyymillä. Tämä konsertti oli mieheni mielestä varmaan se ainoa, johon on pakko päästä.
Patti Smith on 67-vuotias, mitä ei millään uskoisi. Liikehdintä oli kuin nuorella tytöllä, tanssia, hyppimistä ja pomppimista. Kasvot ainoastaan paljastaa, että kysymys ei ole ihan tyttösestä.
 Kuvasin muutamia biisejä puhelimen videolle, mutta niitä en nyt tähän saanut. Toivttavasti myöhemmin.
 Konsertin lavarekvisiitta oli koruton ja yksinkertainen, ei mitään ylimääräistä. Uskomattoman karisman omaava artisti, upea lauluääni ja hienot biisit, ei siihen muuta tarvinnut.


  Tässä You Tubesta poimittu maistiainen jostain aikaisemmasta konsertista





2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Minä ja mieheni rakastetaan Patti Smithiä! On niin karismaa tihkuva, upea sekoitus punkkia ja rokkia, siitä joko tykkää tai sitten se on vain ihan ok artisti muiden joukossa. Pattin musiikki iski niin tajuntaan kun ensimmäisen kerran kuulin, mieletön artisti. On varmasti ollut hieno kokemus tuo keikka.

minttumaari kirjoitti...

Olet oikeassa Sanna. Patti Smith on kyllä upea artisti. Konsertissa tuli välillä oikein kylmät väreet niistä tulkinnoista, koskaan en ole kokenut vastaavaa.
Nyt haluan tutustua paremmin Pattin tuotantoon, kuunnella levyt ja lukea hänen kirjoittamansa kirjat.