12.6.2013

Hiekkaa varpaissa...














Tässä kuvamuistoja viime viikosta. Matka meni hyvin muutamista lähtöselvitykseen liittyvistä hankaluuksista huolimatta. Saimme kaikkea sitä mitä lähdimme hakemaan, aurinkoa, lämpöä, lepoa ja yhdessäoloa.
Merivesi oli sopivan virkistävää, ei siis liian lämmintä. Aallot oli joinakin päivinä melko isot ja tyrskyissä hyppäämisestä tulikin meidän perheen lempparipuuhaa. Rannat olivat siistejä ja hienohiekkaisia.
Eräänä aamuna menimme melko aikaisin rantaan. Jossain vaiheessa huomasin, että ryhmä ihmisiä seisoo vesirajassa ja ottaa kuvia mereltä. Uteliaana ihmisenä menin katsomaan ja mitäs siellä olikaan...sellainen kolmion muotoinen evä näkyi veden pinnalle. Noin metrin mittainen kala(?) ui rantavedessä ja yritti päästä syvemmälle, mutta aallot heitti sen aina takaisin matalaan. En tiedä oliko se hai vai joku muu otus, mutta jonkinlaisia puistatuksia se herätti.
Ruoka oli hyvää. Ravintolassa tilaaminen ei aina sujunut ongelmitta, koska paikalliset eivät puhuneet kovin hyvin englantia, mutta sitten otettiin kuvat ja elekieli käyttöön.
Ostoksia teimme sekä markkinoilta että butiikeista, onneksi tuli ostettua matkalaukulle lisää painorajaa.
Matka oli onnistunut ja mukavaa oli palata kotiin tänne häikäisen vihreyden keskelle.






Ei kommentteja: